Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musí se přiznat, že pokud tahle krize skončí jen Krymem, bude její přínos jednoznačně pozitivní. EU nám prokázala že je totálně neschopná, svět ukázal, že země které nejsou v NATO, se budou muset bránit sami a zabrousíme-li do Čech, někteří lidé naplno ukázali co jsou zač.

1 0
možnosti
VC

Jen v kontextu toho, co jste napsal nějak nezapadá Ruská podpora "mezinárodních pozorovatelů" z řad evropské ultrapravice ad poslanec Šarapatka a další. Kdo jsou tedy ti fašisté a koho podporují? A mimochodem, Rusové paktem Ribbentrop - Molotov už v historii dokázali, že jsou schopni se paktovat s kdekým. Takže se tu jen zneužívá strachu z jakéhosi fašismu, aby mohli anektovat cizí území.

7 1
možnosti
Foto

Máte něco k tématu?

1 0
možnosti
AP

Jste jeden z důvodů proč piráty nevolit. možná jste ekonomickým garantem, ale vaše adorace ruských informačních kanálů, které jsou učebnicí zásad propagandy a tréninkovým manuálem manipulace je nechutné. Běžně jsou zaměňovány vlajky antifa za vlajky ukrajinských nacionalistů, demonstrací proti válce jsou demonstraci proti připojení Krymu atd. atd..... Propaganda jede z obou stran na plnu ale prohlásit to co vy chce mozek v rauši nebo pořádnou dávku hulvátsví.

12 4
možnosti
Foto

Prosím můžete mi dát nějaký důkaz? A zvláště, když píšete běžně, tak najdete jistě více příkladů? Můžete mi napsat, kde vidíte tu manipulaci? Já ve vašem příspěvku čtu pouze odsudky a nejspíš i účelová lež. Volty si koho chcete, já své názory neměním podle toho, jak se lidem líbí. Já interpretuji věci bez vlivu propagandy. Chápu, že ti "pod vlivem" s tím mají problém, ale s tím nic nenadělám. Může mě vás být pouze líto.

9 0
možnosti
AP

Ruská propaganda se opírá o fakta..... ;-D;-D;-D Fór dne....

10 5
možnosti
Foto

Díky za ilustraci toho, jak dokáží "argumentovat" prorežimní aktivisté.

8 0
možnosti
VK

Naši novináři za války pochlebovali nacistům, po Únoru lezli do ři.. komunistům a SSSR a nyní se flexibilně přizpůsobili propagandě USA a NATO.Gebels by se za ně  nemusel stydět....

11 0
možnosti
VC

To nejsou naši novináři, to jsme my všichni. Jasně neumíme říct, kde chceme stát. Jen čekáme, kdo bude mít ve hře vrh. Já na východ nechci.

3 1
možnosti
PK

P69a53v20e30l 37K26u50l94a

21. 3. 2014 14:27

Proc? Protoze kdo neni s nimi, je proti nim. A ja jsem rad, kdyz me povazuji za nepritele, protoze s nimi v zadnem pripade byt nechci.

10 0
možnosti
LB

Pane Vašíček,

napsáno  a shrnuto bravurně a objektivně.

Naše média masírují a tvarují lid k obrazu svému, teda k obrazu EU a USA.

14 7
možnosti
VC

Chcete být satelitem Ruska? Že tak plivete na EU a USA. Neříkám, že je vše černobílé, ale v žádném případě do Ruska nechci!

5 7
možnosti
VK

Karma - bez výhrad a na 100%.

11 7
možnosti

Uf. Nevím co k tomu říci.

Některá Vaše "fakta" mi připadají jak ze spikleneckých teorií, viz „Kličko ne, dáme tam Jaceňuka“. Bohužel mi schází link na potvrzení Vašich tvrzení, takže si to nemohu ověřit.

Nicméně, abych odpověděl na otázku v nadpisu. Rusko nás má za nepřítele jednak díky historii a mocenským ambicím Ruska, jednak díky masivní propagandě ukazující Západ jako nepřítele. Civilizované země jsou na tomhle hodně nevině. Jestliže je v nějaké zemí STO LET Západ ukazován jako nepřítel a je do nich cpána výjmečnost SSSR, kupodivu to na lidech zanechá stopy. Obvzláště když vidí, že sami mají holou řiť, zatímco jejich domnělí nepřátelé si žijí o dost lépe.

11 1
možnosti
MK

K Rusku ještě před VŘSR patřila Arménie, Gruzie, Ázerbájdžán, Estonsko, Bělorusko, Besarábie (dnešní Moldavsko) Tádžikistán, Uzbekistán, Kazachstán, Gruzie, Turkmenistán, Kyrgyzstán, ........pořád chcete tvrdit, že Rusko není SSSR?

4 3
možnosti
Foto

Na jaký příspěvek reagujete? Nespletl jste si diskusi?

6 1
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!