Diskuse

Uprchlíci nejsou problém, problémem je naše pokrytectví.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zajímavé jak měníte názor. Ve svých blozích z minulosti jste prezentoval v "románu" 2084 ( Islámastát ) názor na islám a jeho rozpínavost. Nyní - poté co jste přeběhl k levici - jste najednou pro islám... a dokonce sám odkážete na své staré blogy jako na důkaz vaší "pravdy". Doporučuju čtenářům si ty blogy přečíst ... poučné z mnoha důvodů. Za prvé pro v nich uváděné teze a za druhé proto , že nyní vydí JAK se dá otočit na pětníku a ještě to předkládat jako výhodu.

Navíc , i kdyby vše co píšete NYNÍ byla pravda, co to mění na potřebě zamezit přílivu uprchlíků ? Uprchlíci JSOU problém. Vaše pokrytectví a pokrytectví vám podobných je problém. Nicméně všem takovým "multikulti" jako jste TEĎ vy přeju, aby měli pravdu a islám se sem rozšířil. To konečně uvidíte co je totalita a jak dobře bylo za vlády vámi NYNÍ proklínaných kapitalistů. Vždy jsem zvažoval jestli volit nacionalisty, nikdy jsem je nevolil. Nyní je volit budu.

0 0
možnosti

opravuji se - "...nyní vidí.."

0 0
možnosti

Vždycky když naši spojenci zaútočili na nějakou zemi z moře, země, ze vzduchu, slyšeli jsme od politiků, že jde o to učinit svět zase o něco bezpečnější.

Pak jsme přesně cílenými vojenskými zásahy zbavili některé země diktátorů.

Výsledkem je, že se v nich nedá žít a i my si rozmyslíme, abychom je s dětmi navštívili.

Mám divný pocit, že se nám ten bezpečnější svět nějak nedaří...

Neděláme někde chybu? Myslím ČR, EU, USA?

0 0
možnosti

Kde jsou ty zlaté časy, když jsme se rozhodovali mezi dovolenou v Tunisku nebo Egyptě podle ceny, kvality ubytování, čistoty vody?

1 0
možnosti

Rád vás čtu pro snahu o logiku a konzistenci článků. Proto mě překvapují  tak početné negativní reakce v hodnocení níže. Zajímavé by bylo, jak velké procento by tito diskutující dokázali skutečně objektivně zpochybnit z Kaddáfího argumentů ve vámi, v odkazu uvedeném projevu. Pro mne pak je velká škoda, že nyní píšete tak málo.

1 0
možnosti
Foto

Díky, mě ty reakce nepřekvapují, vliv propagandy je značný a lidi jsou emočně excitováni. Já se nebojím, časem jim to dojde, jak je s nimi manipulováno.

1 1
možnosti
Foto

K30a48r81e55l 76R42a13d38a

21. 8. 2015 21:12

Ano máme problém a velký. Dá se diskutovat o tom, kdo ho způsobil, ale to ho nevyřeší.  Každý schopný manažér ví, že problém je třeba nejprve vyřešit a pak teprve hledat a potrestat viníka. Opačný postup vede ke katastrofě. EU, naše vláda i piráti se dohadují, kdo za to může a čekají až pacient vykrvácí. Tím pacientem jsme my. Až nás hordy musulmanů zadupou do země, bude nás blažit vědomí, že jsme tu měli mudrce, kteří správně pojmenovali příčinu.

3 0
možnosti
Foto

Pokud nepotrestáme viníka jsme stále hrozbou a lidem z muslimských zemí nezbývá nic jiného než s námi bojovat na život a na smrt. Ano je to druhá varianta.Tady analogie s řízením firmy neplatí.

1 2
možnosti

R^Lidé a hlavně spousta zdejších pisatelů vůbec nemá ponětí, co Kadáfi pro svou zem udělal. Věří vylhaným, propagandistickým sdělením. Libyici teprve teď poznávají, kdo je ten hnus(USA a západní Evropa).

2 1
možnosti

Kaddáfí byl svatý muž. Kromě perfektních teroristických útoků na civilní letadla napsal geniální knihu, nosil parádní uniformu a měl trendovní účes. R^

6 0
možnosti

Uprchlíci problém jsou, ne že nejsou. Pokrytectví je v tom problému spoustu, ale ČÍ je to pokrytectví. Řadového českého občana z něj rozhodně neobviňujte.

5 0
možnosti

Český obyčejňák nemůže za nic, za všechno může Brusel, vrazi z Volstrýtu a Kalousek.

0 0
možnosti

D56a17d13a96k 91P51e46t46r

21. 8. 2015 18:00

Ať se vám to líbí či ne, uprchlíci jsou velký problém. A ještě větší je ten, proč a předčím utíkají. A ještě větší je ten, kdo má na celé věci lví podíl.

3 0
možnosti
Foto

Naše? Aha.

A jaký vliv má názor řadového českého občana, nebo třeba i předsedy vlády ČR, na rozhodnutí Bílého dmu?

7 0
možnosti