Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Velmi výstižné.

4 0
možnosti
MM

Jo, to jsem už kdysi slyšel, že nás trh vychová. Etika a morálka se blbě nosí, z toho ještě nikdo nezbohatl. Dnešní politici je užvaněná chamtivá lůza a nic víc.

12 0
možnosti
Foto

Toto je největší kritika současného režimu, jakou jsem kdy slyšel. V podstatě říkáte, že něco jako demokracie nexistuje.

10 3
možnosti
Foto

Nic o demokracii jsem nepsal. Nechápu co má demokracie společného se současným systémem.

10 1
možnosti
Foto

Sám si myslím totéž. U těchto afér nikdy nejde o spravedlnost či boj proti korupci. Je to boj mezi mafiemi. Teď je ve hře velká akce Temelín. Kdo se jednání zúčastní shrábne tučnou provizi a zdá se, že je čas na zvolání Lump je mrtev, ať žije lump.

12 0
možnosti
RH

Zasadni nepochopeni. Problem neni systemu, ale v lidech, lide jsou schopn selhavat v jakemkoli rezimu. Jinak by bylo dobre, abyste navrhl alternativni usporadani spolecnosti, kdyz uz kritizujete system.

2 3
možnosti
Foto

Stačí plná transparentnost celé veřejné správy a zabavení majetku, jehož legální původ vlastník není schopen prokázat - tím lze začít, pak už to nebude potřeba. Plky o nutnosti cokoliv utajovat jsou pouze účelové. Stát je naše firma a ti co v ní pracují nemají právo cokoliv před námi skrývat, jsou to naši zaměstnaci.

25 1
možnosti

Pak není divu, že si marně kladu otázku, proč levice není levicí a proč pravice není pravicí.

Dík za vysvětlení.

:-)

3 0
možnosti
KC

Nejsem přítelem poliických stran. Občané jsou za takového systému rukojmími aparátčíků, kteří nekonají v obecném zájmu, ale v zájmu svých partají. Co s tím? Podle mne o může napravit rozvinutá občanská společnost, kdy si občané budou vládnout sami prostřednictvím občanských hnutí a občanských iniciativ.

8 1
možnosti
LV

Rozveďte to, prosím. Zejména mě zajímá, jaký je rozdíl mezi politickou stranou a občanskou iniciativou či hnutím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!