Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Bertiiinus

8. 9. 2012 9:44
Jenom televize?

V dnešní době je daleko větším "zpracovávatelem" internet, protože tam neexistuje žádná kontrola a jeho podprahová úloha je daleko masivnější. Doporučuji si přečíst Deaverovy knihy Modrá sféra či Kříže u cesty. Média jsou dnes natolik nekontrolovatelná a ovlivňovaná různými zájmy, že bez dlouhodobého ověřování a hledání nelze věřit ničemu. A k anketám a průzkumům, v téhle oblasti byl neblíže pravdy Winston Churchull, který prohlásil: "Věřit můžeme jen takovým průzkumům, které si podle vlastních potřeb sestavíme sami."

1 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

8. 9. 2012 9:51
Re: Jenom televize?

Na Internetu si můžete najít co chcete. To je svoboda, kterou ovce nedokáží unést.

2 0
možnosti
KK

rracek

8. 9. 2012 9:39
Výsledky vážně nic moc:-)

Že se o této anketě ČT nezmínila - to je možná škoda, ale z jiných důvodů... Jaké tristní výsledky měla: dvě ze tří nejlepších umístění získala pirátská strana a dělnická nac. strana. Bůh s námi a zlé pryč... Je vidět, že ani studenti a učňovská mláděž neví, jak ze současné situace ven a takhle extrémní řešení bohužel řešením taky nejsou... Jinak, pane z pirátské strany, všude tiskem tato informace proběhla a jak vidíte, veřejnost bohužel (pro mě z jiných důvodů než pro vás) nezaujala.

0 0
možnosti
R

rito

8. 9. 2012 9:50
Re: Výsledky vážně nic moc:-)

Ale zaujala. Právě to, že normální cesty k pořádku asi neexistují, začíná mladá generace hledat jiné. A to je varující!!

3 0
možnosti
1

1absolutus

8. 9. 2012 9:37
Karma.

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!