Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Evženeček

2. 5. 2010 21:57
hm...

Tak nenadávejte na idnesu, ale napište otevřený dopis. Timhle nic nevyřešíte.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

2. 5. 2010 23:30
Re: hm...

Stalo se to v pátek večer. Úřady pracují až zítra. Vše je v běhu.:-)

0 0
možnosti
T

Tecumtha

2. 5. 2010 16:37
Tak to je dobrá špína !!

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

2. 5. 2010 23:33
Re: Tak to je dobrá špína !!

A co si má člověk myslet o zveřejňovaných průzkumech agentur. Kdo nám zaručí, že nejsou upravovány podobně? Pokud tohle může dělat veřejnoprávní televize, nevzbuzují ty informace mnoho důvěry.

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

2. 5. 2010 12:10
Neuvěřitelné,

CPS považuji za nevolitelný subjekt levicových "revolucionářů", kteří jenom vypadjí moderně, cool a in, díky hávu ICT kolem nich, ale to, co předvedla socialistická CT, to je výsměch objektivitě zpravodajství, padni, komu padni. Nechápu.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

2. 5. 2010 13:18
Re: Neuvěřitelné,

Dík za "levicového revolucionáře". Mé čtenáře to určitě pobaví. Ano Piráti jsou cool. Včera jsem rozdával letáky a diskutoval s občany v Benešově a bylo to prfektní, lidi nám fandí. Tolik pozitivních reakcí už jsem dlouho nezažil. Lidi jsou naštvaní na to lhaní, vědí že současné strany a jejich maskované klony a jsou jedna zkorumpovaná pakáž. Vkládají do nás naději, že něco změníme.

Nicméně cílem článku není politika ani ČPS. Článek je o porušování práva na pravdu.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

1. 5. 2010 22:23
Pořád

mi unikal smysl článlu, než jsem si přečetl něco o autorovi. Takže, nic proti němu. postřelená husa se ozvat musí, ale s tou manipulací souhlasím. To je prostě o tom, kdo to píše a kolik mu kdo dá. Asi jste mu nedali nic. :-)

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

2. 5. 2010 0:09
Re: Pořád

My nemáme kampaň za peníze. Co se týče husy. Napsal bych to samé, i kdyby tou husou byla jiná strana. Úprava poškodila i další strany¨: VV - v podstatě podobně jako my. Z grafu pryč a jen slovně. pro ně výhoda, že není patrné, že nemají jen osm proti jedenácti. Mediálně by však pro ně bylo lepší i grafické zobrazení. DSSS - měla 5% to zmizelo z grafu i komentáře. Dále je tu SPO, které se také záhadně vypařilo. Přitom je zřejmé že levicově smýšlející mladí preferují více SPO než ČSSD. A to přehození KSČM a SZ je zřejmě už jen hujerství.

Můžeme se vykašlat na politiku, tady jde o morálku. Oni prokazatelně manipulují s daty. To je u bveřejnopúrávního média zcela nepřípustné, ať už je poškozen kdokoliv. Co je důvodem takové manipulace?

0 0
možnosti
MS

calypsol

1. 5. 2010 21:40
TOP 09

Ja osobne povazuju stranu TOP 09 za takovy politicky koncentrat spiny, hnusu a politickeho kalkulu. Do cela nastrcena jakoby "dobrotiva figurka", zatimco zbytek je naberackou sebrana "mastnota" z polivky soucasnych parlamentich stran. Kalousek, Tlusty...proboha muze mit clovek s alespon trochu fungujicim mozkem napad takovyhle moralni odpad volit??? To snad skutecne muzou jen mladi neinformovani lide.

0 0
možnosti
SPS

Skeptik proti septiku

1. 5. 2010 21:55
Re: TOP 09

A co je potom ČSSD?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SPS

Skeptik proti septiku

1. 5. 2010 21:06
A není problém v tom, kolik školních hlasování je v součtu

výsledků zobrazených grafem?

Například jeden graf může být dle výsledků v jedné škole, druhý dle výsledků v jiné.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

1. 5. 2010 21:22
Re: A není problém v tom, kolik školních hlasování je v součtu

Na grafu je jednoznačně uveden titulek grafu. Je zcela snadno dokazatelné, že je to zcela záměrná manipulace. Někdo to musel nařídit a někdo realizovat. Kdyby změny nechtěli dělat, tak mohli použít originální graf, nebo některý z jiných médií. Takhle si museli vytvořit vastní graf. Bylo to pracnější než tam nechat původní.

K manipulaci museli mít nějaký důvod, nějaký motiv. Nad tím je důležité se zamyslet. Jsem přesvědčen, že ta manipulace s daty je porušením zákona o veřejnoprávní televizi.

Tohle si prostě televize a navíc veřejnoprávní nesmí nikdy dovolit. Tady nejde o ČPS, jsme jedni z odstraněných. Tady jde o princip. Médium nemůže manipulovat s fakty.

0 0
možnosti
PV

Pravda vyděsí!

1. 5. 2010 20:01
Nechť jsou už konečně zveřejněny všechny výsledky!

0 0
možnosti

jrc

1. 5. 2010 19:36
Pane kolego, samozřejmě karma !

Tady už se podvádí všude ! Ostuda !

0 0
možnosti
PV

Pravda vyděsí!

1. 5. 2010 20:03
Re: Pane kolego, samozřejmě karma !

Ať hejtmani z KSČSSD povolí zveřejnění souhrnu všech výsledků a bude jasno!

Oni se ale právem bojí ostudy...

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

1. 5. 2010 19:05
Lidé stěžujte si. Nenechte se obelhávat!

Budeme trvat na vysvětlení. Proč upravovali ten graf?

Doufám, že se přidají i jiné neparlamentní strany.

Proč musí ČT upravovat takové grafy. To je neomluvitelné, je to porušení nezávislosti médií. Ať s námi nehrají hru a přiznají, že veřejnoprávní média nejsou nezávislá a jsou nástrojem mocenské propagandy. Naši voliči většinou televizi stejně nesledují (já na to taky koukal jen ve streamu na počítači). Za pár let po televizi nikdo ani neštěkne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!