Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jirka1938

5. 11. 2007 23:28
Myslim si, ze treti svetova valka

bude mozna vedena proti extremnimu islamu. Nebude ale asi vedena tankovymi sbory, nybrz proti teroristum, sebevrahum, unoscum a podobne. Souhlasim s dalsimi diskutujicimi, ze toto uz vlastne zacalo.

0 0
možnosti
JK

regulator

5. 11. 2007 23:18
....dobrej clanek......

.......radikalni muslimove.....mysleni ve stredoveku,ale knoflik od  jadernych zbrani na dosah......k tomu vsemu nenavidej nasi zapadni civilizaci...............nase budoucnost bude zajimava.

0 0
možnosti

insider

6. 11. 2007 0:49
Re: ....dobrej clanek......

Blbče!

Přístup k jaderným zbraním má pákistánská armáda, největší nepřítel islamistů.

Problém blogů je v tom, že je stejně tak můžou psát i lidi, kteří neznají fakta.

0 0
možnosti

Odin

5. 11. 2007 15:58
Tři opice...

Dnes mnoho tzv. liberálů křičí, co je demokratické a co není a jaké mají mít ostatní názory.  Vždy, když slyším, nebo vidím ty liberální klauny dělat show za každou cenu, tak si hned vybavím ty tři opice z nichž jedna neslyší, druhá nevidí a třetí nemluví...Takže prostě jen čas míru opsal kruh a  přiblížila se konfrontace? Já tzv. křestanské hodnoty měnit jako zbabělec nechci. Jsem proto asi špatný člověk...

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

5. 11. 2007 13:46
Už to začalo?

R^

Myslím, že se nedá říct, že "to začalo". Ono je to pokračování toho, co se stalo v NY, Madridu, Londýně a už i před tím. Máme opravdu strkat hlavu do písku? Má někdo pořád ten idealisticko-květinový názor, že nejlepší obranou vlastních hodnot je láska?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale nevšiml jsem si, že by stejný přístup k soužití různých kultur byl vidět ze strany zemí s kulturní tradicí islámu.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!