Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

V celku souhlas.

Ale jak píše pan Kostal - pokud by z Ruska (odkud jinud?) pro vzbouřence na Donbas neproudila munice po kamionech, bylo by dávno po válce.

Vždyť např. česká armáda by s municí v konfliktu velikosti východní Ukrajiny vydržela zhruba týden!

5 2
možnosti
JC

Napsal do níže velmi trefně pan Vašíček.

2 1
možnosti
PV

Pěkně sepsáno, nelze než souhlasit.R^

5 2
možnosti
RK

Autore, prosím. Popište jak fungují separatisté. Z čeho jsou živi, kdo jim dává jídlo, kdo za ně " na Ukrajině" , odkud zajisté pocházejí, chodí do zaměstnání, kdo za ně platí účty a kdo živí jejich rodiny. To byla ta mírová část. Teď ta vojenská - odkud berou zbraně a hlavně !!! munici. Kdo je zásobuje pohonýma hmotama a kdo je tak dobře vystrojil ? Jak to, že umí bojovat ? Vždyť to mají být chlapi z fabrik .....tedy povětšinou, protože tolik ( špatně ) vyzbrojrných vojáků Ukrajiny nezběhlo .....Jak to že umí sestřelovat ( i vojenské ) letadla ?

10 5
možnosti

Pane Koštále,

o tom není pochyb, že separatisté mají materiální a logistickou podporu z Ruska. Rusové se totiž dokáží rychle poučit z taktiky EU a USA. Ono je veřejným tajemstvím po celé Ukrajině, že účast na demontracích na Majdanu byla pro účastníky finančně zajímavější, než chodit do práce. A dokoce jim tam přišli osobně na Majdan vyjádřit morální podporu takové politické "hvězdy", jako Kerry, Schwarzenber, Štětina atd... Já bych řekl, že tam ti "naši" politikové přišli zároveň zkonrolovat, zda za ty naše peníze ti majdanští demonstranti z povolání pracují na sto procent.

5 2
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!