Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Války mezi východem a západem se také bojím, protože by na ní prodělali všichni. Vaše logika je v podstatě správná, má však svá omezení. Nechápete, že pokud chcete válce zabránit musíte se "napravit". Je lhostejno že se vám to nelíbí. Jedna strana musí ustoupit a říká se ,že moudřejší ustoupí. Pokud budou všechny strany tvrdohlavé, válka bude. Dominace dolaru se mi nemusí líbit a např. ruský pokus o nahražení dolaru zlatým orlem by se mi zamlouval, je to ale stejná bláhovost jako bitcoin a vaše bartery... sám píšete že války řeší nerovnováhy. Ano, a mně se to nelíbí, ale přečtěte si svů článek znovu. Sám to píšete: ..jde o to abychom byli "napraveni". Tož se napravte a nedělejte nám ostatním problém s další válkou, prosím.

1 0
možnosti
Foto

Ivo - sice to vidím jinak - v Rusku jsem byl až za Uralem a i když mi není šedesát, tak co by Karlovarák, který poznal Rusy a Ukrajince i jinak než za okupace, tak bych si strašně přál, aby se mýlil. Já se v KV pustil do přímé demokracie a doufám, že přes místní referendum o osudu hracích automatů na území KV probudím karlovaráky z letargie ... viz http://sadilek.blog.idnes.cz/c/104872/Festivalove-Karlovy-Vary-Vymydlene-nebo-vybydlene.html

Vím, že je to mimo téma, ale tohle buzení když zabere, tak snad něco změním ve svém bezprostředním okolí takovým směrem, že se to časem přenese i na tu Ukrajinu. Konečně jedna ukrajinka z Kyjeva co žije v KV přes 20 let a pracuje jako prodavačka mi několikrát popisovala Kyjev jako větší Karlovy Vary a moc si přála aby si KV mezi patrnerská města jako je americký Carlsbad, německý Baden-Baden, nebo japonské Kusatsu zařadily i Kyjev. Myslím že by se zároveň musel stát partnerským městem minimálně Petrohrad ... kde působí, nebo alespoň působila společnost ... http://www.active-house.ru ... která může změnit Rusy, Ukrajince i nás víc, než si dokážeme připustit.

0 0
možnosti

zadna svetova valka z toho nebude, ani v Evrope ne. Ona uz Ukrajina se Putinovi nejak nepovedla.  Takze klidek, ale jinak takoveto prispevky na blog se vitaji, je to vytrzeni z nudy, ten mir uz trva nejak dlouho, co? A vam je to lito, mrknete se radeji na akcni filmy a nepiste blbosti

0 2
možnosti
Foto

V Evropě už válka je. USA z toho profitují už teď. Strašení Putinem se zřejmě zatím daří, čehož jste důkazem. A proč nás straší je zcela zřejmé - připravují nás na válku, kterou chtějí pro záchranu svých zisků rozpoutat.

2 0
možnosti
Foto

Jeden lampasák na vojenské katedře ČVUT (1964) začínal své přednášky slovy: "V příští válce....". Na což obvykle nějaký nezbeda reagoval: "Na kterou se těšíme..."

Je zajímavé, kolik blogerů se na ni také třese. To by byl materiálek, to by bylo o čem psát, to by byly karmy!

2 3
možnosti
Foto

Některé autorovy fráze mi nějak připomínají Rudé právo, např. že USA zavedly dolarovou měnu, aby....

To dokonce vypadá na VUML, případně na mnoho školení v SSM či KSČ.

3 4
možnosti

...... hééérgot,  "p i r á t e"  ! .... tak tohle je na výtečnou, netřeba komentovat !R^

2 0
možnosti

USA a EU. Různé loutky, stejní loutkáři.

2 1
možnosti

Ivo, nemyslíte, že nastal čas, aby Sobotka stanul před národem a začal velmi intenzivně vysvětlovat (nejlépe, aby vypustil ze svého slovníku 98% zbytečných slov) veřejnosti, co je ještě v pravomoci naší vlády a na co kývají jako cvičené opice? Existuje podle Vás nějaký rozumný mechanismus, jak to spustit?

5 0
možnosti
Foto

Uvidíme, snad to lidem dojde, komunisti taky padli kvůli tomu lhaní. Lidé nedokáží žít v prolhaném systému dlouhodobě.

3 0
možnosti

Kerry, Jaceňuk a Porošenko lžou na straně jedné, Putin a spol. na straně druhé.  A včil mudruj ! :-/

1 1
možnosti

Pravda, všichni kecají, ale jen jeden z nich posílá vojáky na území cizího státu.

6 3
možnosti

Kyjev nemá peníze na armádu, na jídlo pro vojáky, atd. Jestliže přesto ukrajinští vojáci střílí do vlastních lidí, odkud asi dostávají peníze??

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS