Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Má lehké simpatie k pirátské straně nějak zmizela do nenávratna pane garante.:-/

1 0
možnosti
JV

?8-o?Vážně? Vy jste u toho všeho byl?

1 0
možnosti
ZK

Z69d25e23n75a 10K88o76č69í

30. 7. 2014 8:21

Ano - jsme obětí demagogické masáže. Otázkou však je, kdo tuto masáž řídí. ?

4 0
možnosti
MH

článek ... perfektní zhodnocení, R^R^R^R^R^

(( jen miniperlička:  ".. Rusku se nepodařilo vrazit klín mezi EU a USA ..."

to jsem slyšel v komentářích ČRo-Plus, tj naší veřejnoprávní stanici "analytické publicistiky". ))

5 0
možnosti
ŠB

Chápu. Propagandou je vše, s čím nesouhlasíme a věřme druhým, kteří tvrdí opak, ti ani náhodou neví, co je propaganda, natož aby jí využívali. V argumentech typu "španělský dispečer", který nikdy neexistoval nebo SU-25 palubním kanónem sestřelí letadlo v letové hladině, kam ani technicky nedoletí, o ukřižování tříletého chlapce ani nemluvě, se můžeme všichni utopit. Kolik odhalených příkladů neuvěřitelných ruských lží už bylo? Fotografie obětí, bojů apod? Přitom všichni víme prd. Jediné, co vím, že se u nás blogeři nemusí registrovat, média nejsou řízena státem a v těch opozičních nejsou vražděni nepohodlní redaktoři. Můj soukromý názor je takový, že se pravdu stejně nikdy nedozvíme a že následné excesy či rovnou zneužití situace oběma stranami nemá co dělat s původní situací a její příčinou. USA samozřejmě zcela nepokrytě využívají této situace pro svůj hospodářský prospěch, EU si naivně myslí, že posiluje svoji politickou moc a uvaluje hospodářské sankce na zemi, která jak doufá, jí nevypne plyn a jediné Rusko se chová pragmaticky. Bere, co může (a co mu svět dovolí). To pro mě ale neznamená, že budu oslavovat a bránit partu šílených teroristů řízených Moskvou, kteří se snaží rozdělit zemi, která o to nestála. Ne náhodou v čele separatistů ať na vojenské nebo politické úrovni stojí Rusové, bývali rozvědčíci a vojáci. Stejně tak nevěřím, že se v rukou obyčejných lidí tak rychle objeví množství profi zbraní a bojové techniky, stejně jako mě matou sami tihle teroristé, kteří se nejdřív něčím chlubí a pak o tom na socnetech mažou jednu zmínku po druhé. No nic. Je to Ivo názor Pirátů? Nebo jsi jenom dal průchod své eurofobii, antiamerikanismu a antikapitalismu?

8 1
možnosti
RM

EU si nic nemyslí. EU panáčkuje. EU se chová tak, jak se chovala a chová po dobu své existence. EU je organizace sloužící k oslabení role Evropských států ve světovém dění. Není se co divit. Po druhé světové válce byli komunisté silni nejenom v Rusku, ale také v Itálii a Francii. A byl to sovětský bolševismus, který se vracel jako bumerang, který do Ruska hodilo Prusko s cílem Rusko oslabit v první světové válce. To schéma je stále stejné. Rusko možná nevyrábí iPhony, ale disponuje hrubou silou. A v Rusku narazili všichni: Napoleon, Číňani. Němci. Rusko není demokratická země podle "západní" šablony. Ale jenom díky tomu se vnitřně nebortí. Ti, co tam žijí, se mohou vykašlat na nějaké humanitární západní proklamace. Je to jejich země a budou si za ní stát. Není to žádné evropské sterilní plemeno, které zabije kouř z fajfky.

6 0
možnosti
RM

Projevuje se typicky lidská vlastnost, kdy lidé postiženi nadměrnými emocemi nejsou schopni dívat se na události s jistým odstupem. Kdo s nimi souhlasí, je jejich člověk, kdo s nimi nesouhlasí, je rusofil.

Možná postačuje připomenout nástup Hitlera k moci. Hitler dal davu nepřítele a ideu vyššího cíle. Obama dal davu "You can" a ideu Ruska jako nepřítele. Ve skutečnosti je Obamův životopis provázen náckovstvím, socialismem, podvody a promitivními proklamacemi. A to není mezi řádky, těchto informací je plný internet. A tomuto člověku lecjaký "našinec" tleská, jelikož mu byl stereotypním způsobem předhozen "rusák" coby okupant.

Stačí připomenout Slib věrnosti Říši na Václavském náměstí:

http://www.ustrcr.cz/cs/slib-vernosti-risi-historicky-kontext

Bolševici a fašisté jsou pouze dvě strany stejné socialistické mince.

4 1
možnosti
LK

Už ani nevím za co dali Barackovi tu nobelovu cenu míru?

1 0
možnosti
JK

Je skutecne smutne, ze clovek zastitujici se jakoukoliv stranou dokaze verejne pronaset takove absurdni blaboly... Velice by me zajimalo, kde probiha nejaka kampan za valku proti Rusku a jak sankce, ktere uvaluje EU a USA na Rusko podporuji Ameriku na ukor EU... ;-)

5 5
možnosti

Přečtetě si magora Peszynskiho tady na blogu Idnes. Ten vyzývá k válce proti Rusku.

Pokud jde o sankce, tak Američané už několik měsíců prozazují možnost, aby EU odebírala od USA břidlicový plyn jako náhradu za plyn ruský.

8 1
možnosti
Foto

Máte plnou pravdu, masivní propagfanda je patrně neadekvátní reakcí na nezvládnutý státní převrat na Ukrajině. Cíle puče nebyly dosaženy, naopak, Krym se rozhodl pro přičlenění k Ruské Federaci a architekti Majdanu zuří. S nejvyšší pravděpodobností bylo i sestřelení letadla součástí scénáře, ať už knoflík zmáčknul ve finále kdokoli. Inteligentní lidé se musí vzájemně podporovat a vytvořit hráz proti povodni vymytých mozků, která se line z médií. Jasná karma a souhlas !R^

6 7
možnosti
VS

Děkuji. Aspoň vím kterou stranu kromě KSČM, DSSS, ODS a ČSSD nevolit.8-o

3 5
možnosti
Foto

Nebojte, oni piráti vědí moc dobře, co je pan autor zač. Veš v kožiše. Je to smutné, jak hluboko může vzdělaný člověk klesnout.

2 10
možnosti
SG

Tragédie vznikla sestřelením malajsijského Boeingu 777 jednoznačně odhalila "nezavislost" novinářů a všech médií. Nám odrostlejším, kteří se naučili kdysi číst mezi řádky, neděla potíže rozlišit plevy od zrna. Stači si všimnout o čem se nemluví a nepiše a potom otázky vysvětlují kdo s které ruky "papá". Ti mladší asi se to ještě nenaučili. Autor i přes irelavantní důkazy ma pravdu, že ideologie pohltila nestranou informovanost.

13 1
možnosti
VR

Doufám že "čtením mezi řádky" nemyslíte automatické označování zpráv, jež nefavorují vámi oblíbenou stranu, za lež nebo propagandu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!