Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^  No jo Kdo nevěří pohádkám o Dobrosrdečném Obamovi a zlém Putinovi je hned brán jako Komunista.     Media lidem zblbla hlavu, a nejsou už schopni reálně uvažovat !!!

3 2
možnosti

Zrovna teď jsem tu v debatě jedné dámě vysvětloval, že Putin nemá s komunisty celkem nic společného. Ale to zmanipulovaným lidem nevysvětlíte, že největší komanči dnes sedí v Bruselu, ne v Moskvě. Už si na tu Moskvu zvykli, tak nač přemýšlet a skládat jiné - současné - puclíky.

2 0
možnosti
Foto

vyklubal se z vás dobrý Putinovec....u mě jste tím piráty pohřbilRv

3 5
možnosti
Foto

Tenhle SPAM mne netrápí, je to jen informace o vás.

1 0
možnosti

Jinak autore nelžete o USA, mezi námi, Ruskem na jedné straně a USA na straně druhé je ten zásadní rozdíl že u nás nebo v Rusku když lže politik tak to je naprosto normální zvyklost a norma.

V USA je to zcela naopak, tam je lhaní politika velký přečin, tam z toho může mít politik sakra problémy, vzpomeňme na nebohého Clintona jaké měl problémy když zalhal o sexu se stážistkou.

Hlavně mi teď tady nesazejte tu demagogii o tom jak lhal president Bush s chemickými zbraněmi v Iráku, to že se tam nenašli neznamená že tam nebyly, vzpomeňme jak u nás policejní rojnice se psy na malém území nebyla schopna najít mrtvou školačku půl metru pod zemí, a teď si představme jak je velký Irák a třeba i to že to Sadám nechal odvést ze země. Bush tady naopak prokázal že nepodvádí a nelže, kdyby na jeho místě byl kágébák Putin, tak vězte že by se ty zbraně určitě našli. ;-D

4 5
možnosti

24. 7. 2014 9:42

Co se týká těch "neexistujících" chemických zbraní v Iráku, tak ještě v 2012 byly ne všechny zlikvidované: http://zpravy.idnes.cz/chemicke-zbrane-v-iraku-0v0-/zpr_nato.aspx?c=A120830_141919_zpr_nato_inc

1 2
možnosti

Tak tak, proč věřit na racionální a pravděpodobnou versi, tedy na rozum,   o tom že letadlo setřelili omylem separatisté, proč věřit těm všem důkazům a souvislostem, které tady jsou, odposlechy ukrajinské tajné služby, vychloubání separatistů na sociálních sítích, tvrzení politiků USA že mají jasné satelitní důkazy odkud se střílelo atd.,  když je lepší věřit na nepravděpodobné báchorky o tom, že "nacísti" z Ukrajinci se naprosto úmyslně dopustili 300 násobné vraždy civilistů a to jen proto aby z toho propagandisticky těžili.

Když přeci něco tvrdí ten,  kdo se celý život živil tím že falšoval, lhal, propagandisticky manipuloval, kágébák Putin tak to přeci musí být stoprocentní pravda i kdyby se to na první pohled jevilo jako zcela nepravděpodobné.

Tady člověk jasně vidí tu linii v naší společnosti mezi lidmi s racionálním uvažováním  a rozumem a lidmy s vírou, pocity a dojmy. Politovat tu skupinu druhou, s tím se opravdu těžko musí žít, tihle lidé patří zjevně mezi ty všechny oběti podvodníků,  exekutorů, ty kteří chodí místo do práce přešlapovat na úřad práce. :-/

7 3
možnosti
Foto

Jsem rád, že si zde můžete napsat svoji sebereflexi.

0 0
možnosti
Foto

Tady doplňuji záznam z tiskové konference v USA, kde měly být předloženy důkazy: http://www.youtube.com/watch?v=9BiDnoUUIFM#t=1370

0 0
možnosti
Foto

Nejzajímavější na všem je, že ještě v pátek Obama i Kerry tvrdili, že mají satelitní snímky odpálení rakety. Najednou je nemají nebo nechtějí zveřejnit. Obávám se, že se amíci spletli při prvním vyhodnocování. Existuje totiž leak (objevil se ještě před ruskou TK), že na satelitním snímku je obsluha nejednotně ustrojená atp. , nejdřív si mysleli, že jsou to povstalci, a pak zjistili, že je to jinak - zdroj z USA:.http://www.infowars.com/whistleblower-u-s-satellite-images-show-ukrainian-troops-shooting-down-mh17/

1 0
možnosti

Pěkně jste to sepsal.R^

Jen bolševická pátá kolona EUSA se do vás ihned pustí a dá vám, co proto. Jim se hroutí domeček z karet, vylhané všechno, jejich jediná pravda. Nezvratné důkazy, které se objevují, nemluvím o tzv. telefonátech radujících se teroristů, to vyrobí žák v sedmé třídě ZŠ znalý audacity, fotografie právě projíždějícího kamionu s raketami, očitá svědectví lidí, co mají strach.... o tom nemluvím. Nezvratné důkazy jsou něco jiného. Satelitní snímky RF a USA, letoví dispečeři, černé skříňky... A jak se s nimi popasuje tzv. světové společenství, to uvidíme.

3 4
možnosti

24. 7. 2014 9:43

Bolševická kolona?!?! A já myslel, že jsme fašisti.

3 0
možnosti

Z91d49e91n42a 83K22o66č83í

23. 7. 2014 7:21

Na rozdíl od vašich kritiků, jste pane Vašíčku předložil alespoň něco konkrétního, ale na usvědčení viníků to rozhodně nestačí.

3 1
možnosti

Však o několik pater výše, jeden duchaplný diskutér píše perlu: ...to, že se tam nenašly, ještě neznamená, že tam nebyly... myšleno chemické zbraně v Iráku. Takhle oni uvažují, tak se potom nedivme.

2 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS