Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Do kamene tesat ! Karma R^

1 1
možnosti
Foto

Karma R^

http://spotter.tv/863198-ekonomicky-vrah.htm#! Doporučuji nevěřícím "Tomášům.":-/

3 1
možnosti
Foto

díky, perfektní zpověď

0 1
možnosti
JR

J14a41n 45R31á13ž

18. 5. 2014 20:20

Obávám se, že máte s USA pravdu!

11 2
možnosti
DH

KarmaR^ A doufám, že se vám podaří přesvědčit mladé lidi, aby volili Piráty, je něco divného, když studenti volí  knížete s čírem v domění, že hlásá konzervativní hodnoty a přitom se tahá s eskortkou a doma má postiženou manželku.

4 7
možnosti
MT

Že by narušení mozkové kůry ?

4 6
možnosti
Foto

Stačí se podívat, kdo tu panu autorovi fandí, a jsme doma.

Ještě mi tu chybí pan Chrástek, paní Černá, pan/soudruh Vyvadil a Petřík etc.

1 3
možnosti
JH

J84a75n 26H67a76n77á24k

18. 5. 2014 19:01

Pane Vašíčku, chápu kam svým článkem míříte, tj. k posílení suverenity Evropy, což je v pořádku, ale proruské argumenty vycházející jak z ruské propagandy, která sama o sobě byla několikrát usvědčena ze lží a manipulace či nějakých teorií o ekonomické zotročení není dobrý nápad. Celkově není dobrá taktika "nepřítel (Rusko) mého nepřítele (USA) je můj přítel, protože se tím sám dostáváte na hranu vlastizrádce, z čehož obviňujete jiné.

Už jsem to psal asi 100x a nevím co je na tom těžké k pochopení. I kdyby si spolek Eskymáků zaplatil kampaň na Jamajce, je to furt demokracie. Je to standardní souboj argumentů, politických postojů a politických činů. Je zcela na lidech, čemu dají přednost, i kdyby to měl být další diktátor. To je síla a zároveň slabost skutečné nenásilné svobody. Krom toho s těmi 5 mld. to je také údajně jinak.

To co se děje na východě je už čistá vojenská operace teroristů, žádné masivní demonstrace, jen profesionálně ozbrojení zakuklenci (žádné bejzbolky jako na majdanu). Fakt budete tento rozdíl přehlížet?

Mám tedy obavu, že i Vy se stáváte užitečným idiotem, byť v dobrém úmyslu a mně sympatické Piráty tím v mých očích akorát poškozujete.

12 11
možnosti
Foto

Neuvádím argumenty vycházejíci z Ruské propagandy. Problém je spíše váš bipolární pohled (který propaganda buduje už od dětství). Zkuste uvažovat trochu širším časovém a geopolitickém kontextu. Komu co prospívá? Masivní demonstrace na východě samozřejmě byly také. To je však nepodstatné, to už jsou jen reakce na puč v Kyjevě. I ten Krym. Rusové nejsou blbí, vědí co se děle a jednají podle toho. O Ukrajinu nestojí, ale nevyplývá to z nějakého "dobra". Všichni se chovají ryze ekonomisticky. Propaganda je jen na oblbnutí lidí.

11 2
možnosti
JM

No,kdybyste si odpustil poslední větu,tak bych celkem vřele souhlasil.

2 2
možnosti
Foto

Zvažoval jsem to, ale říkal jsem si, že trochu nadsázky může více provokovat a probouzet.

3 3
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!