Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Já nevím ...viděli jste dnes názor Rusa ? Nejdříve Krym, pak východ a pak celou Ukrajinu ...to se vám fakt líbí ?

1 1
možnosti
Foto

Nelíbí, proto to chci řešit. Nadáváním a bezzubým vyhrožováním to nezastavíme.

1 0
možnosti
PZ

Tak řekněte ČÍM. Řekněte nějaký plán.

1 0
možnosti
Foto

Začít jednat, a přijmout návrh na vytvoření společné komise, která násilnosti vyšetří. A začít jednat i dalších věcech - ekonomika - když se jedná a obchoduje, tak se neválčí

5 0
možnosti
PZ

To první, k tomu jsem se už vyjádřil níže. To by žádné zastavení Ruska nebylo, naopak by to potvrdilo jím vyvolávaný a místní rusofilní pátou kolonou (v tomto aspektu se nejvíce angažuje Matějka a Streit) papouškovaný dojem, že Ukrajina je zhroucený ne již zcela samostatný stát (mimochodem, to je přesně "zdůvodnění", jaké dal Molotov polskému velvyslanci, když mu oznámil 17. září 1939 že sovětská vojska překračují východní hranice bojujícího Polska).

K tomu druhému - ano, velmi dobrá teze TEORETICKY. Nikoli, pokud jedna strana v drtivé většině dělá zahraniční obchod prostřednictvím státních podniků, jejichž vedení jsou prakticky rezidenturami FSB a SVR a jejichž byznys plány se tvoří na ministerstvu zahraničí. Jinými slovy, kdy tyto firmy slouží jako ekonomické prostředky POLITICKÉHO NÁTLAKU.

1 0
možnosti
PZ

Kromě toho, vy si zřejmě vůbec neuvědomujete rozsah konfrontační nálady v ruské federaci. Oni tam nenávidí Západ. Ne za to, že by je nějak ohrožoval, nebo kvůli šachům na Ukrajině, oni nenávidí Západ ZA TO ŽE JE a JAKÝ JE. A chtějí ho mermomocí pokořit. Víte, mám pro vás smutnou zprávu: ona druhá studená válka už v podstatě 13 let existuje. Jedna strana to také 13 let ví. Druhá si to začíná uvědomovat až teď.

A ve vzácné shodě jsou v tom nyní ruská populace i její státní představitelé zajedno. Dokonce se domnívám, že Vláďa Putinů byl poněkud rozmrzelý, když Duma schválila onen zákon o usnadnění přijímání území jiných států do Ruské federace, protože se takhle otevřené vyložení karet v té době nehodilo. Jenže to třeštění už tam dosáhlo takovéhle míry.

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!