Diskuse

Chcete válku?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Ve skutečnosti je váš pohled jen pohledem od zeleného stolu. Mohu vám říct, že při studiu ohlasu ruské populace a tak trochu inkognito hovory s desítkami Rusů ve skutečnosti je pohled na Západ takovýto: oni se Západu nebojí, nemají obavy z toho, že by je nějak ohrožoval, oni Západ nenávidí. Nenávidí jej za to, že je. Tečka. Cokoli co poslouží jako konfrontace se Západem je vítáno.

Západ je ten zlý, protože "upírá" Rusku jeho "právoplatné" uznání, které ve svém mesiášském komplexu očekává (očekává ho i od Poláků za to, že je sto let v Kongresovce brutálně utlačovalo a rusifikovalo).

3 2
možnosti
JF

Co k tomu říct? Evidentně máte myšlení rusáka....

1 7
možnosti
TN

Dnes vyšel v Reflexu názor Václava Klause a ten jde ještě dál.

"Brutální politická destabilizace Ukrajiny, která probíhala v posledních měsících a vyvrcholila politickým převratem vyvolala její dezintegraci teritoriální. Sekvence příčin a následků je evidentní - vedla od událostí na kyjevském Majdanu až ke vstupu ruské armády na Krym. Pro Rusko je Ukrajina více než nejbližší zahraničí. Je to historická kolébka jeho státnosti a kultury, domov desítek miliónů Rusů. Představa některých lidí v Evropě, a zdá se i předních představitelů EU, reprezentantů dnešní ČR, a hlavně politických aktivistů, že je možné připustit střet o orientaci Ukrajiny a vést boj o její směřování na Západ či Východ, ignoruje realitu.  Zemi to vede do neřešitelného konfliktu, který může skončit pouze tragédií. Ze strany Západu jde o velkou nezodpovědnost živit ambice a iluze radikálů ze západu Ukrajiny, že skutečně existuje volba mezi Východem a Západem a že EU a USA jsou schopny Ukrajinu jako celek v jejím západním směřování nejen podpořit, ale i dlouhodobě zajistit.

8 0
možnosti
TN

Docela děsivé vyjádření - "smiřte se s tím, že Ukrajina není nezávislým státem, ale ruskou gubernií.

Až někdo přijde s tím, že u nás žijí a pracují tisíce Ukrajinců, což jsou víc než bratři Rusů a je třeba je z Moskvy hájit ...

4 3
možnosti
Foto

V96í43t 74R36a28i78s15e96r

13. 3. 2014 23:05

vidim to uplne stejne, opravdu dobre shrnuti R^

5 0
možnosti
Foto

Včas ses vratil k psani. Jen jestli už neni pozdě...R^

5 0
možnosti
Foto

Ahoj,

hm tak nějak jsem měl pocit, že už jsem všecko napsal.;-) ..taky jsem si říkal, že to dám radši večer, aby jsme už zítra nebyli ve válce...ale snad lidi dostanou rozum

4 0
možnosti
Foto

M49i93l87a59n 90N42o19v41ý

13. 3. 2014 22:59

Tak tohle je Ivo nejúžasnější pohled na situaci v Rusku po delší době, který jsem kde shlédl  !! V Ý B O R N É ! ! ! SUPER!! karma!V. Přesně jak píšeš. Putin se v "konfliktu médií" v podstatě vůbec neangažuje. Krásně spinká, jeho armáda spinká (teď chvíli cvičila na nějakém cvičení), přece musí trošičku říkat, že JSME TU, ale lidé Krymu Putina totálně milují. Paráda!! Díky za tento článek.

1 1
možnosti

Teď ještě zkuste vysvětlit, proč fandíte fašistickému Rusku. To není demokratická země (zfalšované volby, aby vyhrála vládnoucí vrstva, není svoboda slova, není svoboda shromažďování, režim využívá vyhrocené nacionalistické kampaně), to je naopak země, která nás historicky ohrožuje. Teď si testuje sílu Západu, a když relevantně neodpovíme, příště obsadí třeba Lotyšsko pod záminkou ochrany tamní ruské menšiny. Chová se stejně jako Hitler ve 30. letech. Taky zkoušel, kam až dojde bez války. I nás okupoval bez toho, aby nás bombardoval, Západ nedělal nic, protože se bál války. Pak ji stejně měl, a hodně krvavou, protože Západ válku odmítal, a tak se na ni nepřipravoval, kdežto jeho barbarský nepřítel ano. Teď je to stejné. Putinovi je třeba odpovědět silou. Velmi důraznou. On je ve své podstatě zbabělec, proto se rád ukazuje jako hrdina ve všech možných, i velmi nepravděpodobných činnostech (jako když čirou náhodou vylovil z moře řeckou amforu). Je třeba se mu postavit.

6 11
možnosti
FP

svadlenko, vem si kver a muzes na rusa vyrazit. Stejne to mas v hlave pomotany, trochu akce ti jen pomuze, kdyz prezijes, treba pochopis :-)

9 3
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!