Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

vaši pirátskou stranu tímto rusofilním postojem leda diskreditujete;-) Kromě pár exotů tu fašistickou polívčičku nikdo nežere.

3 2
možnosti
Foto

Z čeho soudíte ten rusofilní postoj? Z toho že nelezeme USA do zadku. Já mezi ruským a americkým imperialismem nevidím valných rozdílů. Ovšem už jsem vypozoroval, že útočné diskusní příspěvky jsou většinou sebereflexí (když někdo trpí rusofobíí obviňuje ostatní nepostižené z rusofilie).

5 1
možnosti
JK

Tenhle člověk je u Pirátů? Myslel jsem si, že bych je třeba volil, ale už si to myslet přestávám

4 1
možnosti
Foto

mě je úplně fuk koho budete volit, já nechci válku a to je pro mne důležitější než nějaké hlasy ve volbách. Pokud budou zástupci EU nejsou schopni s Ruskem jednat, tak riziko války roste. Zástupci EU nejednají jen kladou požadavky, což je v této situaci tragikomické. Spoluprací s nacisty se navíc Evropští představitelé diskreditují.

1 1
možnosti
PK

P91e83t45r 35K70u26č19e55r97a

10. 3. 2014 18:01

Ruské obyvatelstvo může byt hrdé na vítězství v druhé světové válce, ale byly to s ruskem sousedící státy, kdo kladl na východní frontě nacistům největší odpor, nyní zdejší odpůrci rusifikace vyfasovali  nepochopitelnou nálepku neonacistů. Jinými slovy nebýt jich, není dnes žádné Rusko, jak ho známe a obráceně.

1 0
možnosti
Foto

Prohlédl jste si web Pravého sektoru? Tam není třeba dávat nálepky, oni se tam k tradicím SS otevřeně hlásí. Jinak co se týče WWII tak nechápu ty vaše spekulace, jsou zcela mimo historická fakta. Ukrajinci, podobně jako lidé v Pobaltí vítali Němce jako osvoboditele, což je logické neboť před tím na nich páchal genocidu Stalin. Ostatně proto taky zpočátku postupovali Němci tak rychle. Ukrajinci aktivně účastnili bojů na straně Německa a měli i samostatné divize SS, Banderu na čas Hitler zavřel(kvůli Rumunsku), ale zase pustil a vyzbrojil. Pro Rusko je současný vývoj relativizací jejich vítěžství nad nacisty

1 0
možnosti
Foto

Ani se nebudu ptát, proč Židé a ukrajinští Rómové podporují Majdan. Zřejmě bych se dozvěděl, že jsou to agenti imperialistů.  Nejznámější český antisemita chodí na čaj na ruskou ambasádu, kde jim pochlebuje, že to těm Ukrajincům nandali...

Mně teda připadá divné, že antisemité, komunistí i nacisté bojují proti Majdanu, ale já jsem také určitě agent imperialistů ze západu, který zde rozvrací úsilí socialistického lidu

http://www.haaretz.com/news/world/1.577114  - rozhovor s Židem, který vede "modré přilby Majdanu"

5 0
možnosti
Foto

Děsný slint...  A že na Krymu chodí ruští neonacisté, kteří pálí knihy o historii Ukrajiny vám připadá v pořádku.  Že po celé Ukrajině Majdanisté strhávají sochy Lenina a pro-ruští demonstranti tyto sochy chrání, vám asi také případá v pořádku.. 

http://npubop.livejournal.com/1817959.html

Já jsem pro Evropu a vůbec nechápu totot sovětské řiťolezectví. Jsme Evropané. Nejsme žádní Sověti. Už se konečně proberte.

5 5
možnosti
Foto

nevím kde čteš nějakou obhajobu ruské agrese, já nevidím žádný rozdíl mezi USA a Ruskem (v jejich mocenské agresivitě). V každém případě váš post, krásně ilustruje situaci - žádné argumenty, jen excitovaný emoční stav

6 0
možnosti
AK

Tak Vašíček taky, jako promoskevský konspirátor a rudý pirát?  :-((

Stačí se podívat, kdo mu zde nejvíce přitakává a tleská. Převážně zbolševizovaná cháska.

2 5
možnosti
Foto

Je mi vás líto.

6 0
možnosti
RK

Takže...ve zkratce. Rus napadne Ukrajinu a Amerika chce válku....Co tam máte dál ? Přijde mi to ujeté.....

3 0
možnosti
AK

...asi jako nezdravé blouznění. Už i ten Vašíček.

0 0
možnosti
VB

Všichni všechno tady na blogu ví, já jsem si třeba myslel, že třetí světová válka vznikne kvůli Iránu , že to bude kvůli Ukrajině to teda nee.Jen jsem se trefil, že to bude kvůli americké politice jako světového agresora:-)

0 0
možnosti
JN

Poutavé, ale Banderovci bojovali snad proti nacistům ne?!

3 2
možnosti

O tom, že válka je jednou s možností řešením krize,

potvrzuje historie. Likvidace starých zbraní není ekonomická, ale jejich využití a výroba nových je již ekonomicky velmi progresivní.

Můžeme pouze doufat, že válka bude nadále využívána v třetím světě, nikoliv v Evropě, ale to co píšete, by mohlo vážně postihnout celou Evropu.

Plno Ukrajinců podporuje vstup do EU, protože spousta Ukrajinců chce pracovat v zemích EU, kde si více vydělá. Problém je v tom, že nevidí, kdo je u vesla Ukrajiny a jaké negativní důsledky to může pro Ukrajinu mít.

Konflikt mezi USA a Ruskem může mít velmi zlé následky a pravděpodobným vítězem by skutečně mohla být Čína. Válka propagandy běží už na plné obrátky a Karma pro vás.

3 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!