Diskuse

Cenzura v České televizi pokračuje

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alespoň dnes je jsou Piráti vidět na ČT. Od 18:35 předseda s Drtinovou, pak ve zprávách výňatky z programu, teď předseda na ČT24 v debatě se starými strukturami.

Držím mu palce. Připadá mi hodně inteligentní, snad to zvládne.R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Program Pirátů jsem si přečetl.  Jedním slovem je můžu ohodnotit jako nekoexistentnost. Na jedné straně horování pro svobodu, na druhou stranu arbitrární stanovení hranice.

"Je třeba si uvědomit hranice tržních principů: Máme za to, že společné statky by neměly být uměle privatizovány (např. informace, státní moc, životní prostředí, veřejná zdravotní péče a jiné veřejné služby), a případné výjimky by měly být odůvodněné a přiměřené."

Jinými slovy:   Věříme trhu a konkurenci, ale už nevěříme, že dokáže vyřešit  a reagovat na vše co nás v současnosti pálí.   Tedy popíráte ve svém programu to co tvrdíte.   

To co jste si vycucali z prstu určitě dokáže hodně lidí oslovit, protože určitý posun ke svobodě tu je, ale máte to hodně roztříštěné.  

Pořád  jsem se od vás nedozvěděl, tu definici svobody.  Nebo vám až tak o tu svobodu nejde?

0 3
možnosti

Vy mi zase vysvětlete, vy plechová nádhero, co znamená to vaše slovo "nekoexistentnost"

Že vy jste myslel nekonzistentnost, vy šibale? S vámi je to těžké, když ani neznáte význam slov. Jak potom můžete porozumět celým větám, nedejbože souvětím, že?

2 1
možnosti
Foto

Na mne Piráti působí jako velmi nesourodá skupina převážně mladých lidí, kteří se chtějí vymezit proti současnému systému.   Co u nich postrádám je ideologie. Piráti tvrdí, že jim jde o svobodu.   Ví vůbec autor tohoto článku, nebo některý jiný člen strany Pirátů,  co je to svoboda?   Dokáže  například uvést nějakou její definici?

0 2
možnosti

Autor a místopředseda je typický mladý nesourodý, lídr u nás v JČ také. Myšleno ironicky, samozřejmě, pokud jste pomalejší. Stačí se podívat na jejich web, než začnete psát nesmysly.

2 0
možnosti

Pane Vašíčku, jsem váš volič i fanoušek. Zajímalo by mě, zda vůbec existuje možnost z vaší strany, jak na ČT "zatlačit". A zda něco takového děláte. Protože, dle mého, samotné zveřejnění na blogu a FB v předvolebním klání nestačí. Pravda, času už zbývá sakra málo.

3 0
možnosti
Foto

Zatím se vždy vymlouvali a mlžili, rada ČT nereaguje. Kvůli smazání a nezveřejnění článku (zveřejnit nařídil soud) jsme podali žalobu. Ale myslím, že je to marné. Je to stejné jako za komunistů - ČT plní roli cílené propagandy ve hře na demokracii.

4 0
možnosti

Piráty volit asi nebudu (určitě), ale je to od ČT vůči Vám hodně nefér! Chtělo by to tam hodně profoukat - udělat průvan.

0 0
možnosti

Jenže jak toho chcete dosáhnout, pokud lidé budou volit pořád stejné strany, které přes PSP a RRTV rozhodují o dění v ČT?

Jediná možnost je zvolit si politiky z neparlamentních stran. A když si škrtnete českého Berlusconiho a jeho ANO, slibotechnu Úsvit apod., zbudou vám PirátiR^.

1 0
možnosti
Foto

J52i53ř91í 85F53e58i26x

14. 10. 2013 10:27

Mne se v žádné anketě ještě nikdo neptal, ale můj hlas máte.

5 0
možnosti

S manipulací  ČT umí zacházet výborně. Myslíte, že se to po volbách změní? Nová Rada  pro televizi by mohla v tom něco udělat? Už aby byly volby!V

2 0
možnosti
Foto

Jojo. Se Svobodnými je to totéž v bleděmodrém.

7 0
možnosti

B69o26ř32e15k 91Ž50a52n37d49a

14. 10. 2013 10:43

A divíte se ? Svobodní chtějí zrušit koncesionářský poplatek.

2 0
možnosti