Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

nevím, jaké jsou autorské zákony, které to Legu umožňují nebo ne. Ale přece by neměl být problém klip předělat. Vím, že je to svým způsobem uhnutí, ale z pohledu účelu to zabere.

Osobně mi přijde kontroverzní spíš to ukazování kaprů s logama stran. V normální reklamě je přece zakázáno ukazovat konkurenční výrobky... Ale možná má politické reklama výjimku, nevím.

JInak se to dá zahrnout do kampaně z pohledu zneužití autorského zákona, voda na váš mlýn, ne? :-)

A ohledně nazi lego scén - nemůžete říct, jestli to legu nevadí, prostě asi jen něměli sílu a nebo možnost to zakázat. Stejně jako vy ten klip sice máte zakázaný, ale šíří se vám na YouTube, takže naopak s kampaní z toho máte šanci udělat virál.

0 0
možnosti
Foto

J91i70ř85í 88N80ě92m12e13c

21. 8. 2013 10:40

Děkuji, již to chodí - ten odkaz. R^

0 0
možnosti
Foto

Mě odkaz funguje! A jestli za toto chce někdo někoho soudit, tak dejte datum demonstrace, jedu! Jenom nevím jestli má být proti LEGU, soudu a nebo na obranu svobody slova a demokracie! To je fakt hnus!

1 0
možnosti
Foto

Tady je žaloba, které soud předběžným opatřením vyhověl a použití klipu nám zakázal: https://www.pirati.cz/_media/rp/32cm_93_12.pdf

0 0
možnosti
IH

I88r22e38n98a 35H59r38u21b92á

21. 8. 2013 10:09

Podle mě je v pořádku, že Lego nechce být spojováno s politikou. Nevidím na tom nic nebezpečného.

0 0
možnosti
Foto

Když si to děcka stavěli, tak se stávalo, že se panáčci (v rukou dětí) shazovali do propastí (z postele), stříleli po sobě, zabíjeli se ... vidím na tom něco nebezpečného a LEGU to NEVADÍ!!! Měl bych je zažalovat, že dělají hračky které umožňují projevy násilí???

0 0
možnosti
Foto

Ten odkaz na videoklip je nefunkční. ;-(

2 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!