Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozhodnutí nejvyššího soudu mě mrzí. A to hlavně proto, že bych chtěl znát nezávislé  posouzení "trafikové aféry." Pokud by byla shledána trestným činem, znamenalo by to v důsledku konec politických dohod a kompromisů, tedy konec politiky v Čechách.

Viz: http://jaroslavjonas.blog.idnes.cz/c/352062/Konec-politiky-v-Cechach.html

0 0
možnosti

Mysli, ze by to neznamenalo konec politiky v Cechach. Jen by politika byla cista. Jako Grosova kristalova koule :-)

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Na druhé staně není možné akceptovat metody, které předvádí policie a justice. Selektivním šmírováním, odposloucháváním a represí pouze vybraných jedinců se Česko již prakticky změnilo na policejní stát. Tudy myslím, cesta nevede.

1 1
možnosti

Pane Macku, já vám opravdu, úpřimně, nepřeji poznat, co je to policejní stát. nechci se Vás dotknout, ale to byste jinak kňučel. :-)

3 1
možnosti

Dle meho nazoru, proc NS takto nelogicky rozhodl, jde jen o penize, jde jen o business. Zil jsem mnoho let v cizine, tam se politici a soudy chovaji naprosto jinak. Docela se stydim, ze musim sdilet tuto krasnou zemi s takovymi nechytrymi lidmi !, ci jak je nazvat !, jez rozhodli v NS. :-( !!

1 1
možnosti

No vidíte, ale i zde se vyskytují jedinci, kteří budou do krve tvrdit, že politická korupce je ve světě normální a nanejvýš tolerovaná, že vlastně o nic nejde a tudíž není v pořádku, když tohle u nás někdo chce stíhat. :-/

4 1
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!