Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale, a copak se pokazilo , že se "vám" ve švédsku bouří imigranti, zapalují auta a majitelé pak dostávají pokutu za špatné parkování vyhořelého vraku.... díky , nechci.

1 0
možnosti

J89o65s64e22f 59P98o51t37r

17. 6. 2013 17:33

Zase jeden mudrlant, který všechno svádí na vládu.

Pane autore jste mimo mísu, žijete ve falešném virtuálním světě.

Víte proč ? protože nekrade jen vláda, ale krade celý národ, tedy ti, kdo mají přístup ke zdrojům. Kdo nemá přístup ke zdrojům, mluví o zklamaných nadějích a pohoršuje se, že je všechno rozkradeno.

Víte přece o tom, že se krade, podvádí a podplácí již na nejnižších úrovních, na obcích, pokračuje to na okresech, krajích až k centrálním orgánům?.

A víte proč je to ?

Protože 80% lidí u nás si vykládá svět podle ateisticko-reálně socialistického pohledu, jehož vyjádřením je moderní přísloví "Kdo nekrade, okrádá rodinu"

3 7
možnosti
Foto

Je mi vás líto.

2 1
možnosti
Foto

Jistě platy jsou jen nepodstatná drobnost, nicméně vy to pořád řešíte. Celková transparentnost všech výdajů je účinná a funguje. Důkazem je např. Švédsko, nyní tento postup šíříme i jinam. V Německu jsme kvůli tomu třetí nejsilnější stranou.

5 0
možnosti
Foto

pardon, to byla reakce na pesimistický příspěvek níže.

0 0
možnosti

Už za starého Říma platilo, že jen úplný blbec si v politice nezlepší svou finanční situaci. Jak? To ani tehdy příliš neřešili. Takže nic nového pod sluncem!!

5 0
možnosti

J47a82n 33K50ř82í83ž

16. 6. 2013 20:45

...............přesně tak !!!R^

A tahle bouře ve sklenici vody mě rozesmává každý den ráno,když si otevřu internet,nebo pustím televizi.

A navíc,Oldo vzpomínáte si na ten humbuk kolem paní Jourové?

To byl otřesný obrázek naší rozvědky.Zničili jí život a ani těch pár miliónů,co dostala jako odškodnění od státu,ji zdraví nevrátí/hlavně duševní!/.

Tak ať se mocipáni třeba sežerou navzájem.

Chleba ani proud nezlevní.

3 0
možnosti
Foto

M61a35r55t52i69n 58Š32i11k

16. 6. 2013 15:09

Až tak úplně nesouhlasím. Vycházíte z dost mylných předpokladů. Např.myslím úplně neplatí, že míra investic určitých politických subjektů do kampaní a celkového marketingu, je pak přímo úměrná jejich volebním ziskům. Z nedávné doby bych uvedl příklad prezidentského kandidáta Fischera. Ale jistě byste našel i příklady, kdy vyšší náklady na politický marketing u stran, neznamenali vždy jen čistou výhru a povolební zisk. Pak také sám zvažte, nakolik může politický marketing ovlivnit skutečné rozložení celkových nálad ve společnosti. Jsou všichni voliči jen marketingově manipulovatelným stádem? Sám se k takovým voličům jistě nepočítáte. A pak ještě Topolánek. Opravdu myslíte, že ho setřelili nějací kmotři? Já si toho pána až moc dobře pamatuji. Poměrně velkohubý tlučhuba a mudrlant. A přesně na to dojel. Pokud si vzpomínám, ve zcela upřímné chvilce pohovořil velkohubě o homosexuálech. Kromě toho si myslel, že všechny a všechno zválcuje. ODS "rozkročil" do středu. Osobnostně absolutně neměl na pozici, do které se dostal, shodou nějakých stranických čachrů. Pro mě velmi smutný případ a jedno z nejhorších období ČR. Proto si nemyslím, že jenom kmotři by způsobili jeho pád. On na to zkrátka a jednoduše normálně neměl.

7 0
možnosti
Foto

Prezidentská kampaň je poněkud odlišnější, marketingový efekt je tlumen, podobně jako u voleb senátorů. Co se týče sestřelení Topolánka, tak to vím přímo od zdroje, trochu jsem se k tomu připletl. Představy, že existují politické důvody jsou velice naivní. Tehdy šlo téměř o miliardu.

1 2
možnosti

Jen pro představu pár konkrétních návrhů, jak nastavit systém, který nebude usnadňovat korupci.

http://www.rekonstrukcestatu.cz/cs

0 0
možnosti

Byl by v dnešní době problém vybudovat 100% transparentní elektronickou státní správu, kde by bylo vše automaticky zaznamenáváno a kde by si každý občan mohl během několika okamžiků dohledat veškeré hospodaření státu, zakázky atd...?

Kromě toho si myslím, že politika je služba lidu. Kdo chce vykonávat veřejnou funkci, měl by počítat s tím, že bude zkrátka "svlečen do naha", veškeré jeho majetkové poměry budou odhaleny veřejnosti a on se po dobu vykonávání funkce v podstatě vzdá soukromí.

5 0
možnosti

J47a64n 33P80a76v93e81l

16. 6. 2013 12:48

Nebyl. Stejně tak jako by nebyl, i díky nedostatečnému počtu kvalifikovaných strážců, to obejít.

0 1
možnosti

J77a76n 80H19l35e67d95í85k

16. 6. 2013 11:33

zřejmě jste přesvědčen, že za bolševíků rozhodovaly schopnosti, vzdělání, znalosti jazyků, čestnost, pravdomluvnost a nulové podplácení. Pak se musím smát vaší naivitě a hlouposti, není-li v tom vašem tvrzení pouze úmysl pošpinit současnost a dekorovat odporný, komunistickými sekretariáty totalitně a zákulisně styl rozkazů a povelů, bez  skrupulí, ohledů a logiky.

1 7
možnosti
Foto

Asi jsem četla jiný článek než vy 8-o

4 0
možnosti
Foto

Velmi těžká kritika systému a zřejmě s reálným základem. Zapomněl jste ještě na další ze zdrojů příjmů pro mafii. Povodňové škody a jejich likvidace. Už se uvolnily 4 miliardy. Velká šance nějaké procento přihrát kmotrům.

8 1
možnosti

K48a49r89e83l 93Š13u66n24k25a

16. 6. 2013 14:50

Když už jsme vtom výčtu mafiánských zdrojů je třeba zmínit fašistické zákony na bezpracný výběr výpalného od všech, kteří se nepodřídili nesmyslným humlzpraskům v silničním zákoně.

5 0
možnosti
Foto

R^ Pěkně napsáno, jako vždy.

Na té čerstvé kauze mi nejvíc vadí, jak průhledně a hloupě je prezentována nesourodá skupina obviněných, jaká je kolem toho mlha, chybí důkazy (asi se stále usilovně hledajía vyrábí) jak se média předhání v šílených titulcích hodných inkvizice v čarodejnickém procesu a jak jim to dav žere. Viz. i některé příspěvky níže.

1 1
možnosti

No, oni to někteří budou neradi slyšet, ale on to krásně vystihl Klaus - "Není dobře, když věci, co lze děla za dne a bez kukel se dělají o půlnoci a s kuklami.... (atd)"

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!