Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Tady meli policajti je take nechat odjed. Co kdyby byvali nekoho zabili kdyz misto zastaveni slapli na plyn.

http://zpravy.idnes.cz/video-jak-zlodejka-krade-batoh-z-nakupniho-voziku-v-ostrave-p46-/krimi.aspx?c=A130318_111338_ostrava-zpravy_jog

0 0
možnosti
Foto

To je naprosto nesrovnatelná situace. Dálnice po které se řítí 30tunové kamiony 100km/h není parkoviště.

0 0
možnosti
Foto

Už vidím ty titulky v novinách, kdyby policie nejednala a ten mlaďoch by způsobil vážnou havárku někde o pár kilometrů dál a nedej bůh s nějakýma mrtvýma. Všechna řešení jsou špatná - k té situaci vůbec nemělo dojít. Do té rodiny nevidím, neznám jejich poměry, ale otec v první řadě neměl vůbec umožnit, aby s tím autem vyrazil (nebylo to prý poprvý co to udělal). Bohužel byl překročen Rubikon a mohlo to dopadnout jen špatně.

1 0
možnosti
Foto

mě jsou tytulky zcela u zadele. Ten kdo rozhodl o zátarasu na dálnici, nemá u dálniční policie co dělat. Je to stejné jako kdyby dal někdo pokyn ke sttřelbě po prchajících zlodějích na ulici plné lidí.

0 0
možnosti
Foto

...teda Ivošu, ty to schytaš! Take jednoduche řešeni přece policajta nemože napadnout. Je lepši využit občany jako živé štíty. Mrtví a zranění a škody se nepočítají. Chytali přece těžkeho zločinca! R^

5 5
možnosti
VS

Asocialni clenove dfensovy kohorty uz blouzni i zde!

5 1
možnosti
VH

Perfektní odpovědí je blog o kousek výš (pondělí, 00:37).  Pokud ani po jeho přečtení nepochopíte ......

5 0
možnosti
MB

M23i93l68o25š 33B12é12m

4. 3. 2013 8:06

Idální by bylo ty policajty vůbec nevolat a nechat to na tý agentůře.

2 5
možnosti
Foto

Jistě, ten otec asi není nadšen z policejního řešení. "ukradené" auto mu vrátí, pojišťovna bude vymáhat škodu po pachateli, tedy jeho mrtvém synovi, za kterého nese odpovědnost. V podstatě ho tím oznámením policii zabil. policie má "zářez", že dopadli pachatele a je to vyřízené.

2 6
možnosti
IF

Tady je právní názor na jeden starší případ, kdy si policajti také udělali živý štít z civilních aut i s lidmi uvnitř (tehdy se ovšem naštěstí nic nestalo):

http://www.autoweb.cz/smi-policie-pouzit-ridice-a-jejich-auta-jako-zive-stity/

2 5
možnosti
MV

S tím policejním "civilním" vozem je to moc chytrý nápad. .... Už vidím tu veřejnou pochvalu pro policii, která nám sdělila, že se jim po dvou hodinách úspěšného tajného sledování vozidlo ztratilo na hraničním přechodu v Lanžhotě ....... R^

6 1
možnosti
Foto

Auto jelo zpátky na Prahu, ale i kdyby, tak by se prd stalo, jen by nebyl jeden mrvtvý, několik zraněných a spousta ponočených aut. Policie měla přestupek zdokumentován a s tou krádeží by to nebylo zas tak horké, ve většině podobných případů si otec "vzpomene" že synovi auto půjčil.

2 8
možnosti

Kolegové z dálničního oddělení Chrlice a Domašov pronásledovali podezřelé vozidlo. Jeho řidič nereagoval na výzvy k zastavení," uvedla mluvčí policie na Vysočině Dana Čírtková.

Začala ho pronásledovat.

Mladík vůz otočil a na 168. kilometru se za něj "pověsila" další hlídka z oddělení Domašov. Té se audi podařilo na 139. kilometru předjet. Mladík do policejního vozu narazil. Pokračoval ovšem vysokou rychlostí dál a na výzvy k zastavení nereagoval. Takže na výzvu k zastavení nereagoval a do dalšího policejního vozu narazil. Dostal šanci jako každý učastník silničního provozu který poruší všechna pravidla silničního provozu. Neměl 10 let ale stál na prahu dospělosti a podle příspěvku od jiných čtenářů byl dokonce nadprůměrně chytrý a nic bych za to nedala že si tu zběsilou jízdu a hru na kočku s myší natáčel z otcového vozu aby se na videoblocích pochlubil jak vytočil české policajty kdyby to nedopadlo tak zle. Ještě jsem nenašla příspěvek aby se někdo zeptal jak se daří těžce zraněnému muži a co prožívá jeho rodina.;-O

11 2
možnosti
Foto

Asi moc po dálnici nejezdíte, že? Já a zřejmě i ten zraněný muž by uvítal, kdyby policie kvůli přestupku nezvyšovala riziko dálničního provozu. Ostatně, co se tím postup vyřešilo? Kdyby ho nechali jet, nejspíš by se prd stalo a žádní zranění by nebyli. Kluka mohli zadržet a pokutovat klidně až za pár dnů. Dokážete napsat, copolicie svým zásahem "vylepšila"?

2 7
možnosti
LH

Tak Za tento článek veliká ANTIKARMA!!

Nic jiného se k tomu nedá říci.

11 6
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!