Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

coj@nato.01

17. 9. 2012 11:11
Protože je článek skutečně o cenzuře...

...a názory mladých mě nadmíru  zajímají, dávám Pirátovi Vašíčkovi R^karmu.:-)....

I když výsledky "studentských voleb"  v dané době a provedeném rozsahu nemají plně vypovídající hodnotu, jde o důležitou informaci. Zcenzurování takové informace, navíc na ČT, je porušením základních demokratických principů, jde tedy o odsouzeníhodnou záležitost.

Od doby, kdy máme ve státní ČT nového "soudruha" generálního ředitele, se začínají dít podivné věci.

0 0
možnosti

joserpor

8. 9. 2012 23:11
V letošním roce

bylo 5 milionů Čechů na dovolená u teplých mořích ( v Chorvatsku 1 milion, ostatní Itálie, Egypt, Turecko ...), když pozorujete markrty, plná parkoviště, plné košíky zboží,  opravená barevná města a vesnice, nikde žádná bída a hlad, renomovaní ekonomové tvrdí, ještě jsme se nikdy neměli tak dobře jako dnes. Vy žijete asi v jiné společnosti, když to nevidíte. Vůbec neřříkám, že je to tady ideální, ale vy jste zaslepeni neánávistí a závistí k těm, kdo mají o stovku víc než vy ( a to mají protože jsou o tu stovku pilnější)

1 0
možnosti

kaktusak

8. 9. 2012 23:56
Re: V letošním roce

To mohl takový Husák oprávněně konstatovat v každém roce své vlády, že se Češi mají tak dobře, jako nikdy předtím. Že jezdí k moři, nakupují jak vzteklí, nikde žádná bída, tisíce nových domů...

Ale jak životní úroveň souvisí s cenzurními zásahy dnešního režimu?

3 0
možnosti

hlava..dvacetdva

8. 9. 2012 21:09
Volby nevolby

otázka stojí asi tak. Je možné neplatit Rotschildům pachtovné ze země kterou řídíte?

1 0
možnosti

Ivo Vašíček

8. 9. 2012 21:17
Re: Volby nevolby

Přesně. Úkolem médií a "povolených "stran je zblbnout lidi, aby si nevšimli, že otročí pro finanční systém. Paradoxní pak je, že lidé fandí zdegenerovanému feudálovi, jehož předci získali majetek válečnou kořistí a zotročováním nevolníků, našich předků.

3 0
možnosti

vodní želva

8. 9. 2012 13:28
Taky jsme u nás v hospodě dělali anketu

a nikdo o jejich výsledcích neinformoval. Asi o tom napíšu blog.

2 0
možnosti

gpx

8. 9. 2012 13:49
Re: Taky jsme u nás v hospodě dělali anketu

A kde je ta hospoda, co do ní chodí 20 000 lidí?

4 0
možnosti

Osszever

8. 9. 2012 12:01
Thumbs up

Výborný článek. Já jsem již před nějakou dobou usoudila, že naše tzv. média (a ČT především) jsou výhradně tlachy a brainwashing a televize jsem se zbavila. Nedejbože za tohle snad ještě platit nějaké poplatky - kdepááák.

4 0
možnosti

Osszever

8. 9. 2012 12:03
Re: Thumbs up

A o volbě Pirátů uvažuji taky! A to ani nejsem student, cha.

0 0
možnosti

lost

8. 9. 2012 11:38
starší rocniky CT opravdu basti

jsou na ni zavisli kulturne, jako na jejich zpusobu sdileni, pokud jde o porno, jdou na net. Dnesni demokracie je opravdu fluidni, rozptylena moc....a dlouho asi nevydrzi - pod nadnarodnim tlakem .

0 0
možnosti

strycek-Joe Ltd.

8. 9. 2012 11:23
Včera předvedla televize jak si představuje zpravodajství

na případu dr.Ratha. Tak otřesnou propagandu jsem již dlouho neviděl. Televize je pilířem režimu, bez vlivu televize by byl výsledek voleb diametrálně jiný. Současná vládní koalice, resp. to, co z ní zbylo, je přímo důsledkem působení televize před volbami 2010 v kombinaci s volebním inženýrstvím televizních štábů. Nevím, zda takto vypadá demokracie i v jiných zemích, pokud ano, pak jde jen o sofistikovanmější obdobu Národní Fronty Rv

2 0
možnosti

Ivo Vašíček

8. 9. 2012 11:50
Re: Včera předvedla televize jak si představuje zpravodajství

Všude je to podobné, ale význam televizí ve světě klesá rychleji než u nás. U nás je však šance, protože jsou zde neschopní "správci". Systém se tu Bildeberg group snaží zachránit pomocí TOP09, ale pověřili tím zdegenerovaného feudála, který nikdy nic nedělal (proč by dělal, když žije z toho co z lidí vymlátili drábové jeho předků) a ten si na řízení provozu najal alkoholika zapleteného do kšeftů lokálních mafií. Úkol - vydřít z nás 30% nadprodukce pro globální "šlechtu" asi nesplní, protože jim půlku místní mafie rozkradou. Pozn.:Česká ekonomika produkuje o 20% více než zde lidi spotřebují, přesto se zadlužujeme - očekávané zisky musíme platit ve stanovené výši.

5 0
možnosti

martin013

8. 9. 2012 11:04
Trochu rozpor

Být vámi, tak výsledky nepřeceňuji, jakkoliv jsou pro Piráty velmi příznivé. Podle mě jde opravdu více o anketu, než o průzkum. Dále bych si dovolil tvrdit, že aniž bych chtěl podceňovat studenty, tak volili podle mě především název a značku. Nedělám si iluze, že by opravdu aspoň vzdáleně tušili, o co Pirátům jde a jak by toho chtěli dosáhnout. Ale vy jste se pustil především do ČT. Máte v tom ale trochu rozpor. Na jedné straně je to podle vás médium dobré akorát tak pro důchodce, na straně druhé vás pořádně rozvrkočí, když se chová jako "hlásná trouba režimu". Takže přeceňujete jak anketu samotnou, tak dopad hlásání výsledků nějakou hlásnou troubou. Já jsem se nijak neorosil, že ČT tuto informaci stáhla. Její význam je podružný a o skutečných výsledcích voleb nenaznačuje podle mě vůbec nic a to ani do budoucna.

3 0
možnosti

Ivo Vašíček

8. 9. 2012 11:12
Re: Trochu rozpor

Mě nic "nerozvrkočí", já šířím informace. Výsledky nepřeceňuji pouze je uvádím. Nepsal jsem, že je ČT dobré akorát pro důchodce, ale že tak zřejmě skončí a teď dodávám, že ani to ne, protože dnes už i důchodci získávají informace z Internetu nezávisle na hlásných troubách režimu. Pokud jste příznivec cenzury, tak je pochopitelné, že ji schvalujete. Základem pirátské ideologie je svobodné šíření informací a ochrana soukromí občanů. Proto je pochopitelné, že o aplikaci cenzury informujeme a vystupujeme proti cenzorům.

5 0
možnosti

modrý pták

8. 9. 2012 10:33
Co to žvaníte

U nás jsou protirežimní partaje - tedy nedemokratické?!!

0 0
možnosti

petterson, kille fran sverige

8. 9. 2012 10:52
Re: Co to žvaníte

vždyť v ČR žádnou demokracii nemáte ;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti

certik_bertik

8. 9. 2012 9:59
ale

co tohle je všude, podívejte se jak manipuluje zprávami takový fox tv.Tenkrát se říkalo že televize lže jako když rudé právo tiskne, a to se nezměnilo jen se vyměnily kulisy, prostě ČT lže jako když MF dnes tiskne

6 0
možnosti

dr toopee

8. 9. 2012 10:11
nebo

ČT lže jako když Marek Benda tiskne (diplomku) ... :-P

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS