Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

IJNovak

30. 11. 2008 14:43
a jeden druh živočichů se přemnožil Co s tím?

Tam co žije spotřebovává málo, ale je nebezpečný, chce se mít lépe. Pokud toho nedosáhne, užije všechny dostupné prostředky, využije přirozenou učenlivost a touhu po lepším životu až ke krajnímu řešení IIIWW. Defraudace finančního sektoru řešení sice přibližuje pro výhodu jedněch, ale omezené množství lidské síly a lstivost diplomacie řešení odkládá. I chovná stanice má problémy! Jak je řešit? K nalezení odpovědi musí nalézt chovatelé odvahu, nejenom chamtivé, lstivé i hloupé řešení. Moudré řešení přinese dokonce dlouhodobou prosperitu těm, co podíl na řízení chovné stanice včas pochopí. Nyní se rozhoduje o 5O- tiletém období prosperity nebo úpadku. ČR bohužel v tom  nemá jasno. Ke škodě nás všech!!!

0 0
možnosti
I

IJNovak

30. 11. 2008 14:52
Re: a jeden druh živočichů se přemnožil Co s tím?

Řešení lze snadno nalézt, odpovědné matky a otce do nejvyších míst státu ČR a.s, podíl na zisku či dokrýt ztrátu atd. Základem řešení je provedení důkladného audit, analyzovat stav a nalézt korektní partnery k jasnému cíli. Ne pořád nějaké vychytralé krátkodobé vychytávky na sousedy prostřednictvím zkorumpovaných loutek. Stanice bude mít radost ze zdravého nezmutovaného chovu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!