Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Karlik1263

15. 11. 2008 2:58
Zase Pan Vasicek Expert na Ameriku

Jak dlouho jste tady byl? Ja mohu rict ze za tech 30 let jsem to trochu poznal. Co by jste teda udelal s temi 40 milliony nepojistenych Americanu.. Ale jeste lepsi je tech 12 milionu illegalnich Mexicanu.Co vy na to Vasicku? Hodit je pres plot? Zdravotni system se musi zmenit a priznava to kazdy.Jsou tu rodiny ktere jsou zbankrotovany kvuli vydajum na lekarskou peci a to jsou lidi kteri meli pojisteni ale nebylo to 100% Nepral bych vam Vasicku aby jste vazne tady onemocnel a byl bez pojistky, co by jste asi potom delal?

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

15. 11. 2008 11:08
Re: Zase Pan Vasicek Expert na Ameriku

odpovedel jste si do jiste miry sam ... ano, hodit je pres plot. obzvalste pikantni me prijde ta zminka o ILEGALNICH pristehovalcich ... pokud uz tedy sam priznavate ze jsou ilegalove, z jakeho duvodu se tedy domahaji prava na lekarskou peci,  a to jeste pokud mozno zdarma ? proc se nejdou lecit tam, odkud prisli ?

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

15. 11. 2008 11:43
O tom, že většina,

má stejný názor jako Vy jsem snad napsal. Slib požadované změny byl také jeden z klíčových fakturů, který ovlivnil volební vítězství demokatů. Situaci jsem popsal, napsal jsem něco nepravdivě nebo špatně? Závěry si může každý vyvodit sám. Nemám zapotřebí zde prezentovat jakékoliv ideologické doktríny.

0 0
možnosti