Příprava na ztrátu panictví

17. 02. 2008 10:21:59
V patnácti už jsem viděl ženská prsa a ženské přirození i ve skutečnosti. Šmírovali jsme dírkami v kabinkách na koupališti. V sedmdesátých letech nebylo video ani erotické časopisy. Teoretická příprava na sexuální život byla však možná i tehdy. Spolužák měl tátu, který jezdil na západ a doma měl pečlivě schované příslušné časopisy. Po vyučování, jsme s mnoha dalšími kamarády, trávili hodiny jejich prohlížením. Večer se mi o obrázcích nahých dam i zdálo. Mnohdy jsem se zasnil, se všemi důsledky. To bylo na základní škole.

Praxe však byla složitější. Občas jsem „sbalil“ nějakou dívku, obvykle jsme však skončili u nějakého toho osahávání. Děvčatům se do větších experimentů nějak moc nechtělo. Už jsem chodil do druhého ročníku elektroprůmyslovky a sex se ženou byl pro mne pouhou teorií.

Hynek, který sedával ve škole se mnou v lavici, byl jedním z prvních ze třídy, kteří už „to“ zažili. Vyprávěl, jak na večírku jejich party sbalil o několik let starší kamarádku. S kamarádkou ve svých „stycích“ úspěšně pokračoval. Později se ukázalo, že nebyl jejím jediným kamarádem. Zřejmě ji nesbalil on, ale ona jeho. Hynkovy zkušenosti však byly neocenitelné, hltali jsme každé jeho slovo.

Blížila se oslava osmnáctých narozenin jednoho z kamarádů u nás v ulici. Oslava byla plánována v sobotu, v bytě jeho rodičů, kteří budou na chatě. Plánoval jsem nějakou výmluvu, abych mohl u něj přespat. Dva dny před plánovanou oslavou jsem doprovázel kamarádku večer domů. Na chodbě jsme se líbali a já se snažil proniknout pod její oblečení. Nahoře jsem byl úspěšný, dole ne. Nicméně odpor, který kladla, nebyl příliš intenzivní. Celkově jsem nabyl dojmu, že příště snad budu úspěšný.

Když mi kamarádka sdělila, že má v úmyslu na oslavě také přespat, považoval jsem to za hotovou věc. Těšil jsem se, ale současně jsem měl obavy z nějakého trapasu. Od Hynka a ostatních jsem věděl, že je důležité používat prezervativ. Tehdy nebyly pilulky antikoncepce běžně dostupné, zvlášť pro mladá děvčata. Prezervativ v krabičce jsem si v drogerii z dálky už párkrát nenápadně prohlížel, ale vybalený jsem ho ještě neviděl.

V rámci příprav na „akci“ jsem musel prezervativ zakoupit. Nebylo to vůbec jednoduché. Ve všech drogeriích ve městě měly prezervativy někde u pultu. Musel jsem si o ně přímo říci. V první drogerii, jsem neměl dostatek odvahy. Postarší prodavačka, zřejmě tušila, o co mi jde a patřičně si mne vychutnala: „Copak si přejete, mladý pane?“

Sykl jsem:“Nic,“ a zmizel.

Na třetí pokus jsem se odhodlal a zakoupil rovnou dvě krabičky.

První fáze příprav zvládnuta, čeká mne druhá. Když ještě není nikdo doma, rozbaluji jednu z krabiček. Jsou tam tři kusy, beru první z nich. Obal nechce povolit, beru okraj do zubů a trhám. Po roztržení obalu cítím odporný pach gumy. Okamžitě mám asociaci nedávné opravy defektu na mém jízdním kole. S erotikou to nemá vůbec nic společného, veškeré vzrušení je pryč.

V jedné ruce držím gumou páchnoucí prezervativ a v druhé toho, kvůli kterému to vše dělám. Pevnost obojího je zhruba stejná, obléct mého vystrašeného hrdinu do prezervativu je prakticky nemožné. Představuji si vytouženou aktivitu, což pomáhá, i když musím také trochu „zapumpovat“. Nasazení úspěšně zvládám, mé erotické představy však pokračují dál. To mi umožňuje „dotáhnout“ zkoušku použití prezervativu do úplného konce.

Prezervativy pečlivě ukládám do různých kapes, aby byly po ruce. Doma mne před mejdanem čeká ještě společná večeře s rodiči a sestrou. Když podávám sklenici sestře, prohlásí: „Běž si umýt ruce, smrdí ti od gumy!“

Rudnu studem, ruce jsem si po testování drhnul mýdlem a kartáčkem, ale pachu gumy jsem se nezbavil.

„Cos dělal?“ ptá se táta.

Rudnu ještě více a nevěrohodně se vymlouvám na opravu duše u kola. „Kde jsi píchnul?“ pokračují otázky. Lhát se nemá, ale copak jim můžu říct pravdu? Rodičům je jasné, že něco skrývám, a má to následky. „V jedenáct budeš doma!“

V jedenáct jsem doma byl a sex nebyl. Důkladné přípravy a nic, byl jsem hodně zklamaný. To jsem ještě netušil, že mi nic neuteklo a že mne v této oblasti čeká ještě hodně pěkného.

Autor: Ivo Vašíček | neděle 17.2.2008 10:21 | karma článku: 37.64 | přečteno: 7681x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 12.35 | Přečteno: 207 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.07 | Přečteno: 1339 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.33 | Přečteno: 465 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 527 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2785

Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...